Menu
Tickets

Gratis toegang tot Maastricht Museum met vol PLUS-Boek

Ben je in het bezit van een vol PLUS verzamelalbum met verborgen verhalen uit de geschiedenis van Maastricht? Dan hebben we leuk nieuws! Van 19 april t/m 3 mei kun je gratis het Maastricht Museum bezoeken.

Op vertoon van het PLUS verzamelalbum kun je kosteloos genieten van al het moois dat het Maastricht Museum te bieden heeft. Neem dus je album mee en ontvang je gratis ticket bij de museumbalie!

Het PLUS historisch verzamelalbum is een prachtig eerbetoon aan de rijke geschiedenis en het culturele erfgoed van Maastricht. Het vertelt de verhalen achter historische foto's en tekeningen uit de collectie van het Historisch Centrum Limburg. Dit bijzondere album, geschreven door Joes Minis, conservator Limburgensen verbonden aan Maastricht Museum, neemt je mee op een boeiende reis door het verleden van de stad.

Het album bevat in totaal 150 historische afbeeldingen en biedt een schat aan informatie over de ontwikkelingen van Maastricht door de jaren heen. Of je nu een liefhebber bent van geschiedenis, kunst en architectuur, of gewoon nieuwsgierig bent naar het verleden, dit album heeft voor iedereen iets te bieden. Elke zorgvuldig geselecteerde afbeelding wordt vergezeld van een beschrijving die achtergrondinformatie geeft over de historische betekenis ervan.